Pingstförsamlingen i Gnosjö

Pingstkyrkan i Gnosjö - öppen för dig!

Vi vill vara en oas dit varje Gnosjöbo kan komma, en gemenskap och en plats som förmedlar vidare allt det goda som vi får genom vår tro på Jesus. Sång och musik är för oss en viktig del i gudstjänsten och vi har flera olika sånggrupper, solister och musiker.
Vi har gudstjänster för alla åldrar på söndagar klockan 10.00 då du också varmt välkommen. Då har vi även söndagsskola för barnen. Vi avslutar alltid med att dela livet, ibland glädje, ibland sorg med varandra över en kopp kaffe.

Barn och unga ligger oss varmt om hjärtat. Vi har grupper på onsdagar för alla från förskoleklass och uppåt i åldrarna. På fredagar möts ungdomar på Fabriken, en träffpunkt vi har i en före detta metallfabrik.

Församlingen har bedrivit Lyckeborgs förskola under 35 år. Den finns på samma tomt som vår kyrka. Många barn står i kö för att få en plats hos oss. Efter alla år har vi hunnit få ”barnbarn”, alltså barn vars förälder själv gått på förskolan som liten. Lite extra glädjande, förstås.

Vi har ett nära samarbete med övriga församlingar i vårt samhälle och några gånger om året möts vi för att fira gudstjänst tillsammans. Det tycker vi är berikande.

Vi ser fram emot att välkomna dig in i vår gemenskap i vår kyrka som är öppen för dig!

Pingst 2

Gnosjö Pingstkyrka

Industrigatan 2
335 31 Gnosjö
Öppna karta