Hyr boende i Gnosjöandan

Bo i Gnosjöandan

Vad roligt att du är nyfiken på att flytta till Gnosjö kommun! Vi förstår varför och vi vill gärna att du blir en del av vår sfär. Därför kan du här  hitta de aktörer som hyr ut boende i Gnosjö, Hillerstorp eller i någon av våra andra orter eller byar.

Välkommen hem!

 

Järnbäraren

Fastighets AB Järnbäraren är ett kommunalt fastighetsbolag och har som ett allmännyttigt bostadsbolag i uppdrag att bygga och förvalta bostäder för alla.  Vi tillhandahåller ett brett utbud av attraktiva boende med en nära kontakt till hyresgäster och erbjuder snabb och personlig service.  Järnbäraren är den största fastighetsägaren i området och äger och förvaltar cirka 600 lägenheter på fem orter runt om i Gnosjö kommun: Gnosjö, Hillerstorp, Åsenhöga, Nissafors och Kulltorp. Här kan du hitta både den mysiga 1:an och den rymliga 4:an, centralt eller naturnära. Du kan bo bekvämt, i marknära läge med egen gräsyta eller på höjden med inglasad balkong.  

Ediths Gård

På Edith Österlunds gata i Hillerstorp finner du Ediths Gård harmoniskt inbäddad i grönskan. Här finns totalt 24 nya välplanerade hyresbostäder med en genomgående hög standard och noga utvalda material. Lägenheterna varierar i storlek mellan ett och tre rum och kök och mellan 30 och 80 kvm. Som boende i Ediths Gård kommer du ha nära till kommunikation, service och fantastiska naturupplevelser. Här ligger Storån och Storåvallen bara runt knuten och i närområdet finns även förskola och ett allaktivitetshus, Hillestorp arena, med bland annat tennis, padel, boulbanor och fotbollsplaner. Vernum fastigheter är förvaltare av fastigheten och ansvarig för uthyrningen. Vernums affärsidé är enkel: vi ger människor möjligheten att bo klimatsmart. Det gör vi genom att bygga hållbara trähus med miljövänliga metoder och framtidens teknologi. Vi skapar välmående hem med helt naturliga ingredienser som minimerar miljöpåverkan och maximerar livskvalitén.  

Hallemyr Fastighet

Hallemyr fastighets AB är ett mindre privatägt fastighetsbolag med lokal förankring. Vi utvecklar och förvaltar hållbara fastigheter till privatpersoner, företag och kommuner och vi använder oss av lokala hantverkare för att värna om närområdet. Vi erbjuder lägenheter och lokaler i Värnamo, Gnosjö och i Vaggeryds kommun och har som mål att du som bor i någon av våra lägenheter ska trivas och vilja bo kvar länge. Hallemyr Fastighets AB har har funnits sedan 2016 och äger och förvaltar parhus och lägenheter i Gnosjö kommun, alltifrån ettor till treor, i Marås och Hillerstorp. 

Akka Egendom

Akka Egendom är ett fastighetsbolag grundat år 2015. Vårt mål är att höja kvaliteten på förvaltningen i de fastigheter vi förvärvar till gagn för både hyresgäster och kommuner. Vi vill skapa och upprätthålla en god boendestandard. Hos oss vill vi att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg i din bostad. På Akka Egendom prioriterar vi hållbarhet. Vi arbetar aktivt för att minimera vår påverkan på miljön. Akka Egendoms förvaltar 107 lägenheter. Våra fastigheter ligger centralt i Hillerstorp och vi har lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Oavsett om du föredrar en grönskande oas på Holmavägen, en familjevänlig atmosfär på Järnvägsgatan eller den bekvämlighet som Storgatan har att erbjuda, har vi den perfekta bostaden för dig i Hillerstorp. Hillerstorp är näst största tätort i Gnosjö kommun med ca 1800 invånare och ligger ca 1 mil sydost om Gnosjö. Här finns förskolor, grundskola, mataffär och spännande arbetstillfällen, exempelvis Thule Sweden och Liljas plast. Närheten till naturen är påtaglig med bland annat Store Mosse nationalpark och Flatenbadet ett stenkast bort.    

BOFAST AB

Bofast AB är ett privatägt fastighetsbolag med lägenheter och lokaler i 30-tal orter i västra Sverige. Vi erbjuder lägenheter och lokaler i skiftande miljöer, både lantligt och i större tätorter. I Gnosjö har vi 40 lägenheter på Liegatan, Ploggatan, Vagngatan samt Vältgatan i populära Töllstorpsområdet. Vi erbjuder både markplanslägenheter med egen trädgård samt lägenheter i tvåvåningshus. Lägenheterna skiftar i storlek mellan 1 - 4 rum och kök. Bofast har lokaler på Bankgatan och bolagets verksamhet är att långsiktigt äga och förvalta fastigheter med inriktning på både bostäder och kommersiella lokaler i framför allt Västra Sverige. Sedan starten har bolagets verksamhet succesivt ökat och f.n. innehar bolaget ca 1 300 lägenheter och lokaler. Ytan uppgår till ca 139 000 kvm och förvaltningen sker huvudsakligen med ett 20-tal egna medarbetare. Kontoret är beläget i Hyltebruk på gränsen mellan Småland och Halland. Bolagets ekonomi är mycket ordnad och med högsta kreditvärdighet AAA.

Mathesa fastigheter

Mathesa är ett privatägt fastighetsbolag med hyresfastigheter i Gnosjö, Halmstad och Trollhättan. Vi utför värdeutvecklande arbeten på fastigheterna i alla våra orter för att skapa en modern, trygg och trivsam boendemiljö för våra hyresgäster, med fokus på hållbarhet och social integration.  På Furuhall i Gnosjö förvaltar vi idag 222 lägenheter, i storlekar från 1ROK-4ROK. Området ligger på en vacker höjd med utsikt över dalen, avskilt och lummigt, omringat av skog. Från flera lägenheter ser du färgerna på trädens löv skifta mellan de olika årstiderna. På området har vi 3 fastighetsskötare på plats för att erbjuda dig som hyresgäst bra och snabb service vid eventuella felanmälningar eller andra hyresfrågor. Idag finns det lekplats, fotbollsplan och lokaler att hyra för arrangemang – men mycket mer är på gång! Välkommen att hitta hem hos oss!

Vill du synas här?

Är du en aktör som hyr ut bostäder inom Gnosjö kommun och vill synas här?   Då du välkommen att kontakta samhällsutvecklaren på e-post: lina.gerdin@gnosjo.se