Akka Egendom

Akka Egendom

Akka Egendom är ett fastighetsbolag grundat år 2015.
Vårt mål är att höja kvaliteten på förvaltningen i de fastigheter vi förvärvar till gagn för både hyresgäster och kommuner. Vi vill skapa och upprätthålla en god boendestandard. Hos oss vill vi att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg i din bostad. På Akka Egendom prioriterar vi hållbarhet. Vi arbetar aktivt för att minimera vår påverkan på miljön.

Akka Egendoms förvaltar 107 lägenheter. Våra fastigheter ligger centralt i Hillerstorp och vi har lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Oavsett om du föredrar en grönskande oas på Holmavägen, en familjevänlig atmosfär på Järnvägsgatan eller den bekvämlighet som Storgatan har att erbjuda, har vi den perfekta bostaden för dig i Hillerstorp.

Hillerstorp är näst största tätort i Gnosjö kommun med ca 1800 invånare och ligger ca 1 mil sydost om Gnosjö. Här finns förskolor, grundskola, mataffär och spännande arbetstillfällen, exempelvis Thule Sweden och Liljas plast. Närheten till naturen är påtaglig med bland annat Store Mosse nationalpark och Flatenbadet ett stenkast bort.

 

 

20230419 Akka fastigheter (4)

För mer information, intresseanmälan och lediga lägenheter