Företagsbesök av kommunen

Träffa kommunrepresentanter för dialog.

07/04/2022

Våra kommunalråd och tjänstepersoner från kommunen har varje år bakåt i tiden gjort ett antal besök hos våra lokala företag. Det är ett sätt för politiken och tjänstepersonerna att lära känna företaget, personerna bakom och lyssna in viktiga frågor. Under pandemin har dessa besök tyvärr pausats på grund av de pandemirestriktioner som funnits. Nu tar vi åter upp dem - och de är viktigare än någonsin.

Ett antal besök redan inplanerade

Just nu håller vi på att planera in vårens företagsbesök och vi från kommunen vill komma ut till ytterligare företag under våren eller hösten.

Vill du som företagare ta emot besök från kommunalråden, kommundirektör och andra tjänstepersoner som jobbar med kommunens näringsliv vill vi gärna att du anmäler ditt intresse. Vi lyfter gärna frågor som kompetensförsörjning, attraktion och utveckling men då vi gör dessa möten helt förutsättningslöst så låter vi gärna er styra agendan. 

Om våren inte räcker till för alla besök går det kanske att planera in ett besök till hösten. Det viktiga är att vi får träffa dig och ditt företag och lyssna in dina behov så att vi tillsammans kan driva Gnosjöandan framåt.

Anmälan gör du till johan.svedberg@gnosjo.se eller via Gnosjö kommuns hemsida

DSC01978

Besöksnäringsträff GGVV

25/03/2022

Hitta nya samarbeten och inspireras av andra Under en förmiddag träffas aktörer inom besöksnäringen i GGVV (Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd, Värnamo) för att hitta samarbeten sinsemellan.

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210904 2821 4K

Detaljplaner för ny industrimark i kommunen

15/03/2022

Det finns 836 000 kvadratmeter ledig industrimark i kommunen. Det sker just nu stor utveckling och flera nya ytor ska planläggas.

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210906 6110 Flare 4K

Ett 30-tal nya bostäder i Gnosjö centrum

14/03/2022

Nu ska det Stockholmsbaserat bolaget Vernum satsa på tillväxt i Gnosjö. På drygt 5 300 kvadratmeter mark ska man nu bygga mellan 30 och 40 nya hyresrätter mitt i centrala Gnosjö.

Läs merArrow-right