Smart Teknik

Tekniska lösningar hela vägen från projektering till nyckelfärdig produkt

06/02/2022

Smart Teknik med sitt huvudkontor i Hillerstorp har hela Sverige som arbetsplats. I ett digitalt samhälle erbjuder Smart Teknik tekniska lösningar hela vägen från projektering till nyckelfärdig produkt. Emil Smådahl är vd för Smart Teknik och har valt att verka i Gnosjöregionen. 

Vad är Gnosjöandan för dig?
Gnosjöandan är ett sätt att jobba som vi i den här regionen har växt upp med. Det står för hårt arbete, framgång och engagemang. Företagen hjälps åt och ser till att tillsammans stärka vårt varumärke, Gnosjöandan.

Varför väljer du att verka på platsen?
Vi som driver Smart Teknik är uppvuxna i Gnosjöandan och har valt att verka på platsen. Jag ser även att namnet på orten kan bidra positiv när vi jobbar på andra platser i Sverige. Det är också positivt att verka i en relativt liten kommun då vi på små orter har stora kunder och ofta får vara med hela vägen.

Varför driver du bolag?
I bolaget har vi en stor tro på att våra smarta lösningar kommer bidra till att samhället utvecklas och tekniskt hänger med i utvecklingen. Det är något jag vill vara en del av.

Lokalen

Vad innefattar verksamheten?
Vi levererar tekniska lösningar som hjälper företag och privatpersoner att lyckas digitalt. Oavsett om det gäller en kamera, ett larm eller en ljudanläggning så går det ofta att använda till så mycket mer. Tekniken är oändlig och för att göra det lättare för gemeneman att veta och förstå vad man behöver har vi öppnat en demolokal med den senaste tekniken.
Man skulle kunna säga att vi erbjuder det mesta, både lösningar och service, inom allt från smarta hem och företag till smarta larm, säkerhet, bild och ljud.

Vad innefattar dina vardagliga arbetsuppgifter?
På Smart Teknik jobbar vi med allt från försäljning till nyinstallationer och service av ny teknik till företag och privatkunder på daglig basis.

Varför väljer du att engagera dig i näringslivet?
Vi engagerar oss i näringslivet för att vi anser att det är av allra största vikt för att vi ska kunna fortsätta utvecklas som en driven och engagerad ort som hörs och syns ute i landet.

Beskriv Gnosjöandan med ett ord.
Samhörighet.

Besök hemsidan eller kontakta Emil Smådahl för mer information. 
emil.smadahl@smartteknik.nu
www.smartteknik.nu

Gnosjöandan 3

Angela Nydén Sandqvist

06/03/2022

Angela Nydén Sandqvist bor och verkar mitt i Gnosjöandans centrum. Till vardags utvecklar hon Vestbo Emballage som arbetsplats och för ett år sedan trädde hon in i styrelsen för Gnosjöandans Näringsliv.

Läs merArrow-right
Gårö Team

Gårö Plåtprodukter

25/02/2022

Gårö Plåtprodukter bedriver sedan 1998 sin verksamhet i Gnosjö. På Gårö bearbetar man tunnplåt i en modern maskinpark som tillåter såväl stansning som bockning, pressning, svetsning och montering.

Läs merArrow-right
Humlagård Gnosjö

Humlagård - ett mysigt krypin mitt i centrum

09/02/2022

Carolina Smedberg är uppvuxen på en gård i Humla. Idag är den gamla familjegården hjärtat i hennes nystartade verksamhet – Humlagård. Ett ekologiskt café mitt i centrala Gnosjö.

Läs merArrow-right