Äta & Sova

Hungrig och trött? Vi löser det!

Har du spenderat dagen på High Chaparral, vandrat ute på Store mosse eller kanske susat ner för backarna på Isaberg och nu är sugen på mat och en god natts sömn? Kolla då här. Nedan samlar vi de bästa tipsen för dig där du kan äta och sova gott. 

Ställplatser

I Gnosjö kommun finns det tre ställplatser som är gratis. Dessa tre är:  Hillerstorp hamn, Hillerstorp Ställplatsen ligger fin i det parkområde som är Hillerstorps hamn. Här finns uppställningsplatser för besökande husbilar. I hamnen/parken finns bänkar och bord om man vill njuta av medhavd fika, där finns även grillplats och ett utegym. Samhällsföreningen har byggt en lekplats och en offentlig toalett med cykelcentral där man bla. kan pumpa sin cykel. Det finns även möjlighet till gråvatten- och latrintömning och tillgång till toalett. Toaletten stängs klockan 22.00. Ställplatserna är utan el. Märk väl att det enbart är två ställplatser här. Är det fullt hänvisar vi till intilliggande campingar alternativt övriga ställplatser.  Hylténs/Kyrksjön, Gnosjö Ställplatsen ligger vackert belägen i anslutning till Kyrksjön. På den stora öppna ytan står du fint utan att behöva trängas. Platserna här är utan el men det finns möjlighet att sopsortera här. På andra sidan vägen ligger Hylténs industrimuseum som är väl värt ett besök. I övrigt är det cykel- och gångavstånd in till centrala Gnosjö.  Töllstorpshallen, Gnosjö På den stora parkeringen bakom Töllstorpshallen hittar du två ställplatser med el. Här har du nära till Töllstorps fritidsområde och allt vad det innebär. Både MTB-leder och motionsspår finns i direkt anslutning till ställplatserna. Du kan enkelt ta dig till Töllstorpssjön och grilla eller skogsbada på någon av de anvisade platserna för just detta. Under öppettider i Töllstorpshallen finns det möjlighet att använda dusch och toalett här.  Övriga ställplatser Vi har flertalet campingar som tar emot husbil och husvagn. Dessa kan du läsa mer om under avsnittet camping. Vi kan även passa på att tipsa om appen Eremit som sammanställer ställplatser av hög kvalité samt ställplatser vid Isabergs Golfklubb. Märk väl att vid Isabergs golfklubb är gäster till klubben prioriterade. 

Campa

Välkommen till att med husvagn, husbil, tält m.m. upptäcka vår fina region. Du kan bo bekvämt på någon av alla de campingarna som finns i området som var och en har något unikt. 

Hotell och vandrarhem

Det finns flera hotell och vandrarhem i området. Här försöker vi samla dem till dig så du enkelt hittar en god natts sömn.

Stugor och bed and breakfast

Här kan du se vilka som hyr ut stugor och bed and breakfast i vårt område. 

Fika och lätt lunch?

Fika är väl bland det bästa man kan göra så här kan du få tips på ställen med gott fika. Du hittar även ställen med goda luncher här... Och vi får ju inte glömma kaffet.