Fika och lätt lunch?

Fika, fika, fika

Fika är väl bland det bästa man kan göra så här kan du få tips på ställen med gott fika. Du hittar även ställen med goda luncher här... Och vi får ju inte glömma kaffet. 

Bernts konditori, Gnosjö

Bernts i Gnosjö har funnits sen 1964 och blev 2008 en del av koncernen Ditt Café. Här servar vi Gnosjöborna och företagen runt omkring med fika, mackor, luncher och tårtor alla dagar i veckan. Våra stammisar betyder allt för oss! Välkomna in på en fika!

Ågård café

Välkommen till Ågård café! Kom till Ågård café och njut av deras fantastiska kanelbullar som lockar långväga gäster. Fika i en trevlig omgivning med djur och natur runt knuten. För den som vill stanna här är Ågård även en lantgårdscamping.  Under sommaren har caféet öppet mellan 9 - 15 på lördagar och söndagar. Tiderna uppdateras på Google om de utökas. 

Store Mosse Café

Under sommaren får det stora fågeltornet ett nytt tillskott i form av Store Mosse Café. Kom och njut av en fika i fågeltornet med fin utsikt och härlig atmosfär. I år igen flyttar Store Mosse Café in i fågeltornet och här kan du njuta av god fika och våfflor.  Caféet har öppet måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag 11 - 17. OBS! Öppettiderna kan variera vid dåligt väder så vi uppmanar att kika på Instagram där caféet kommer uppdatera vid avvikande öppettider. Klicka här för att komma till Store Mosse Café på Instagram.