Fika och lätt lunch?

Fika, fika, fika

Fika är väl bland det bästa man kan göra så här kan du få tips på ställen med gott fika. Du hittar även ställen med goda luncher här... Och vi får ju inte glömma kaffet. 

Bernts konditori, Gnosjö

Bernts i Gnosjö har funnits sen 1964 och blev 2008 en del av koncernen Ditt Café. Här servar vi Gnosjöborna och företagen runt omkring med fika, mackor, luncher och tårtor alla dagar i veckan. Våra stammisar betyder allt för oss! Välkomna in på en fika!

Bernts Café, Hillerstorp

Varmt välkomna till Bernts i Hillerstorp!Som en del av Ditt Café står vi redo med goda bakverk måndag till lördag till våra kära kunder.Hos oss kan du handla en god fika eller enklare lunch.

Humlagård café och butik

På Humlagård café och butik i centrala Gnosjö kan du avnjuta en trevlig fikastund. Här står ekologiskt, närproducerat och genuinitet i fokus. Här kan du som besökare avnjuta en god hemgjord fika i en trevlig atmosfär. Allt bakas på ekologiska råvaror och en del utav råvarorna kommer från den egna gården i Humla utanför Ulricehamn samt den större gemensamma familjegården. Kaffe, fika, matbröd och lunch finns här, även för takeaway. Som inte det vore nog finns även ett utbud av egendesignade kläder gjorda av ekologiskt och återvunnet material.

Café Välorna

Ute vid Gnosjö Strands camping ligger Café Välorna. Caféet är vackert beläget vid stranden och med fantastisk utsikt över sjön Hären. På Caféet kan man beställa Kalle och nybakade kanelbullar eller wienerbröd, läsk och glass.  Onsdagar och lördagar serverar man nygräddade våfflor sommartid.  Under sommaren håller man öppet mellan 13 och 18 varje dag, oavsett väder. 

Hylténs café

På Hylténs industrimuseum har dessa tre tjejer valt att öppna våffelcafé under sommaren. I den gamla lödarboden kan du nu komma förbi och avnjuta gott kaffe och goda våfflor. Och det bästa med detta är att du stöttar ungt företagande då tjejerna driver detta inom ramen för Ung Drive Academy. Så titta förbi, stötta och njut av ett urval av olika våfflor - både matiga och söta!

Café Flaten

Ute vid Flatens camping har man gått ihop med Karins Lanthandel i Kulltorp och driver sommartid ett café. Välkommen hit för att njuta av fika och glass. Besök oss och ta ett dopp i sjön innan eller efter.  Onsdagar, fredagar och söndagar kan man även njuta av våfflor här!

Store Mosse Café

Uppdateras inom kort.