Ställplatser

Ställplatser

I Gnosjö kommun finns det ett fåtal ställplatser runtom. Nedan kan du läsa om dessa. 

Hillerstorp hamn, Hillerstorp

Ställplatsen ligger fin i det parkområde som är Hillerstorps hamn. Här finns uppställningsplatser för besökande husbilar. I hamnen/parken finns bänkar och bord om man vill njuta av medhavd fika, där finns även grillplats och ett utegym. Samhällsföreningen har byggt en lekplats och en offentlig toalett med cykelcentral där man bla. kan pumpa sin cykel. Det finns även möjlighet till gråvatten- och latrintömning och tillgång till toalett. Toaletten stängs klockan 22.00. Ställplatserna är utan el.

Märk väl att det enbart är två ställplatser här. Är det fullt hänvisar vi till intilliggande campingar alternativt övriga ställplatser. 

Hylténs/Kyrksjön, Gnosjö

Ställplatsen ligger vackert belägen i anslutning till Kyrksjön. På den stora öppna ytan står du fint utan att behöva trängas. Platserna här är utan el men det finns möjlighet att sopsortera här. På andra sidan vägen ligger Hylténs industrimuseum som är väl värt ett besök. I övrigt är det cykel- och gångavstånd in till centrala Gnosjö. 

Töllstorpshallen, Gnosjö

På den stora parkeringen bakom Töllstorpshallen hittar du två ställplatser med el. Här har du nära till Töllstorps fritidsområde och allt vad det innebär. Både MTB-leder och motionsspår finns i direkt anslutning till ställplatserna. Du kan enkelt ta dig till Töllstorpssjön och grilla eller skogsbada på någon av de anvisade platserna för just detta. Under öppettider i Töllstorpshallen finns det möjlighet att använda dusch och toalett här. 

Åsenhöga Hembygspark, Åsenhöga

Vid Åsenhöga hembygdspark finns en stor grönyta som används som parkering vid event. Här kan du som kommer med husbil eller husvagn stå för 150 kr/natten. Du betalar enkelt via Swish till 123 179 09 06. 

Övriga ställplatser

Vi har flertalet campingar som tar emot husbil och husvagn. Dessa kan du läsa mer om under avsnittet camping. Vi kan även passa på att tipsa om appen Eremit som sammanställer ställplatser av hög kvalité samt ställplatser vid Isabergs Golfklubb. Märk väl att vid Isabergs golfklubb är gäster till klubben prioriterade. 

DSC01791