Fabriksrundan 2023

Fabriksrundan 2023 – småländska produkter till småländska priser

Den 14 oktober är det premiär för Fabriksrundan! En heldag där du får unika möjligheter att besöka och shoppa hos några av alla fabriker med välkända varumärken som finns i Gnosjöregionen.

Heldag med unik shopping
14 oktober öppnar våra fabriker upp sina lokaler där du kan köpa utställningsexemplar, andrahandssortering, utgående sortiment och rabatterade produkter. Småländsk design till småländska priser helt enkelt!
Följ med på rundvandring hos företagen, kika in bakom kulisserna, se demonstration av tillverkningen och såklart, shoppa loss.

En del av Gnosjöandan
Det är ingen slump att det finns så många företag i Gnosjöregionen. Näringslivet och företagandet här utstrålar en påtaglig anda där ingenting är omöjligt. Drivkraft och utveckling ligger i fokus och samarbeten utan krav är en självklarhet. Andan här är en del av Gnosjöandan - där ingenting är omöjligt.

Här går kunskap, kvalitet och design hand i hand och förs över från generation till generation. Långsiktighet och hållbarhet är ofta ledord i tillverkningen. Här produceras gjutjärnspannan du lagar mat i, potatisskalaren du har i köket, mattan på jobbet och kanske väskan du bär på axeln varje dag.

Vi är stolta över våra fantastiska fabriker och deras produkter som ofta exporteras världen över. Det här vill vi dela med oss av. Därför är just du välkommen till Fabriksrundan 2023!

Medverkande företag
Under dagen deltar ett 30-tal företag med kända varumärken såsom Skeppshults Gjuteri, Hillerstorp Trä, Blond Belysning, Nordiska plast, Golvabia, Kardemumma Clogs, Isabergs förlag och många fler.

Du kan se alla medverkande företag i denna interaktiva karta.

 

För frågor kring Fabriksrundan, var vänlig kontakta johan.svedberg@gnosjo.se

Fabriksrundan 2023 genomförs i samarbete mellan Gnosjö kommun, Enter Gislaved och Värnamo kommun med stöd av Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Alfa.

Swedbank Fabriksrundan Gnosjoandan

Mer information

Kalender ikon
Kalender ikon

Relaterat innehåll