Musikcaféserien: Lelo Nika & Mattias Rodrick

Musikcaféserien: Lelo Nika & Mattias Rodrick

I samarbete med Gummifabriken och Smålands musik och teater arrangerar Gnosjö kultur och bibliotek resor till Musikcaféserien på Gummifabriken i Värnamo.

Lelo Nika & Mattias Rodrick
Söndag 4/2 kl. 16:00
Virtuos världsmusik.

Ackordeonisten Lelo Nika och cellisten Mattias Rodrick möts i ett enastående samspel i gränslandet mellan folkmusik, klassisk kammarmusik och improvisationsmusik. Nu bjuder de på en repertoar av nya kompositioner för cello och ackordeon samt egna, unika tolkningar av välkända stycken och melodier.

Allmän information:

Vid sju tillfällen från september till maj presenteras ett brett urval av artister och musiker från olika genrer. Priset för ett helårsabonnemang till alla konserterna är 650 kr. Det går även att boka biljetter för enstaka konserter för 150 kr/konsert. Bussresan ingår i biljettpriset. Du kan hoppa på bussen i antingen Gnosjö eller Hillerstorp. Biljetterna till konserterna bokar du direkt från gummifabriken.nu eller ring 0370-30 59 00. Sedan bokar du din bussplats via kultur@gnosjo.se eller ring biblioteket på 0370-33 11 38. Bussen avgår 1 timme innan konserterna börjar från Gnosjö station och ca 45 minuter innan från Hillerstorp station.

Musikcafe

Mer information

Kalender ikon

Hitta hit

Gummifabriken, Värnamo

0370-33 11 38 kultur@gnosjo.se
Öppna karta

Relaterat innehåll