Trendspaning

Cirkularitetsrevolutionen

Välkommen till en trendspaning som du själv väljer om du vill ta del av digitalt eller fysiskt på plats på Science Park Towers i Jönköping!

Hur kommer du igång med att jobba cirkulärt i ditt bolag? Elin Bergman på Cradlenet pratar om cirkularitetsutmaningar för nystartade och etablerade företag. Välkommen på en trendspaning där får med dig tips och exempel att applicera i din verksamhet - oavsett vilken bransch du är verksam inom!

Elin Bergman är internationellt erkänd föreläsare inom cirkularitet och har kallats Sveriges ”circular economy queen” - dessutom utnämnd till LinkedIn Top Green Voice och är en erkänd internationell keynote talare.

Hon arbetar som Circular Impact Officer och vice ordförande för det svenska cirkulära ekonomi-nätverket Cradlenet och är en av medgrundarna till Nordic Circular Hotspot, en samarbetsplattform för att accelerera cirkulär ekonomi i regionen. Elin har även nyligen blivit medgrundare av Circular Economy Coalition - en internationell koalition av individer och organisationer som tillsammans främjar cirkulär ekonomi för att överbrygga klyftorna mellan globala nord och globala syd. Elin sitter även med i referensgruppen till regeringens utsedda Delegation för Cirkulär ekonomi. Under många år arbetade hon som WWF Sveriges expert på cirkulär ekonomi, där hon utvecklade det internationella nätverket för cirkulär ekonomi Baltic Stewardship Initiative, för att möjliggöra återcirkulation av näringsämnen i Östersjöregionen inom livsmedelssektorn.

 

När: 22/4 kl.11.30-13.15

Sista anmälningsdag: 21/4

Vill du närvara på plats och äta lunch klicka på denna länk: 22/4 Lunchföreläsning: Cirkularitetsrevolutionen med Cradlenet (confetti.events)

 

Vill du deltaga digitalt via Zoom, klicka på denna länk: 22/4 Onlineföreläsning: Cirkularitetsrevolutionen med Cradlenet (confetti.events)

 

Du kan anmäla dig till och med den 21/4. För dig som deltar på plats ingår vegetarisk lunch - därför är det extra viktigt att du avanmäler dig senast 48 timmar innan evenstart om du inte längre har möjlighet att komma. Tack för att du hjälper oss att minska matsvinnet! 

Cirkularitet

Mer information

Kalender ikon

Hitta hit

Framgången 1, Jönköping

Öppna karta

Relaterat innehåll