Vad är Gnosjöandan?

Men, vad är Gnosjöandan?

"Gnosjöandan är allt och inget.
Mer mystisk än rymden, men mer uppenbar än 1+1.
Gnosjöandan är inte bara 1, jag eller du, det är VI."

Ja,  precis så här enkelt kan man förklara det. Som en tydlig tråd drar denna anda fram genom historien, och bärs idag med stolthet starkare än allt smör i Småland. Med ödmjuk tacksamhet inför dem som dragit sina strån till den gemensamma stacken — och med en vilja att nu låta Gnosjöandan leva upp, leva ut!

Ja, här finns blomstrande företag, unik växtkraft och gott om plats för fler; idéer, människor, upplevelser och näringar. Här skapar vilja och energi ett näringslivets epicentrum — mitt i den småländskt vidsträckta naturen. Här möts galna idéer och idogt arbete på 450 kvadratkilometer naturresurs.

Vi är svensk landsbygds storebror och en del av det nya industrilandskapet, med storslagna skogar och en hjälpande hand. Här väntar karriärmöjligheter, besöksupplevelser och vardagsliv präglat av nytänkande, företagande och närkontakt med resten av världen. När vi nu krokar arm in i framtiden så gör vi det med huvudet högt. Vi vet varifrån vi kommer, och vi vet vilka underverk vi kan skapa. Med en levande Gnosjöanda.

”Här får galna idéer spelrum.
Hur många andra platser har en
Formel 1-bana mitt ute i skogen och
en galen entreprenör som bygger en mötesplats
kring vilda västern av
6000 telefonstolpar? ”

Källa: Platsvarumärkets verktygslåda

GNOSJO BRAND 210906 7947 Tradrullar High Flare 4K