Töllstorps Rehab & Relax

Töllstorps Rehab och Relax

Vi vill varmt välkomna er till Töllstorps Rehab och Relax. Gnosjö kommun är stolta över att kunna erbjuda våra invånare och våra besökare en avkopplande miljö för rehabilitering och avkoppling. Anläggningen bygger på att främja hälsa, välbefinnande och återhämtning för både kropp och själ.

I rehabdelen står såklart rehabiliteringen och varmvattenbassängen i fokus. 12 meter bassäng som håller 32 grader kan få de flesta stela kroppar att koppla av. Här kan du jobba på på egen hand med kroppen utefter känslan eller bara simma ett par varv för att det är skönt. 

I vår relaxavdelning finns det däremot något för dig som söker vardagslyx. Gör du ett besök här kan du bada i bubbelpoolen med utsikt över den anlagda trädgården som kommer växa upp till en lummig oas för reflektion. I de två olika basturna kan du känna värmen göra din kropp avslappnad och när du fått nog så kan du ta ett dopp i kallbadet för att snabbt gå tillbaka in i värmen. 

Övriga faciliteter inkluderar kneippbad, ismaskin, upplevelsedusch och flera fotbad. Det finns även platser att slå sig ner på och ta in atmosfären eller kanske med havd dryck eller snacks. 

Oavsett om du är i behov av rehabilitering eller bara vill unna dig själv en stund av avkoppling är du välkommen hit. Vi ser fram emot att välkomna er på resan mot avkoppling och välmående i Töllstorp Rehab och Relax. 

IMG 9635 Kopia

För mer information och bokning

  • Relaxen 2
  • Relaxen1
  • IMG 6135
  • IMG 6131
  • IMG 6139