Töllstorps Rehab & Spa

Töllstorps rehab och spa

Vi vill varmt välkomna er till Töllstorps Rehab och Spa. Gnosjö kommun är stolta över att kunna erbjuda våra invånare och besökare en avkopplande miljö för rehabilitering och spa. Anläggningen bygger på att främja hälsa, välbefinnande och återhämtning för både kropp och själ.

I rehabdelen står såklart rehabiliteringen och varmvattenbassängen i fokus. I vår spaavdelning finns det däremot något för dig som söker en avkopplande stund. Gör du ett besök här kan du bada i bubbelpool, bada i två olika sorters bastu som du kan välja att varva med ett dopp i kallbadet intill. Övriga faciliteter inkluderar kneippbad, ismaskin, upplevelsedusch och flera fotbad. Det finns även platser att slå sig ner på och ta in atmosfären av den intilliggande trädgården som med åren kommer bli en lummig oas för reflektion. 

Oavsett om du är i behov av rehabilitering eller helt enkelt vill unna dig själv en stund av avkoppling är du välkommen hit. Vi ser fram emot att välkomna er på resan mot avkoppling och välmående.

IMG 6136

För mer information och bokning