Verktygslåda platsvarumärket Gnosjöandan

Här kan du ladda ner bilder, texter och grafisk profil för platsvarumärket Gnosjöandan.

Platsvarumärkets Grafiska identitet

Ladda ner loggor, symboler och grafisk profil

Här kan du ladda ner en zipfil med den grafiska profilen för platsvarumärket och alla loggor, symboler. I den grafiska profilen finns information om hur platsvarumärket kan användas tillsammans med företagsloggor. 

Grafisk identitet Gnosjöandan för nedladdning
Gnosjoandan Symbol Dark Green CMYK
Gnosjoandan Symbol Light Green CMYK
Gnosjoandan Symbol Green CMYK
Gnosjoandan Symbol Pink CMYK

Strategi för platsattraktion Gnosjöandan

Ett dokument som visar hur vi vill utveckla vår plats och vår gnosjöanda.

Strategin Webb
Gnosjoandan Stretegiplatsattraktion 210319 11

Texter som beskriver Gnosjöandan

Texter som är fria att använda för den som vill stärka varumärket Gnosjöandan tillsammans med sitt egna varumärke.

Gnosjö som plats, kort version

Arrow-icon

Tänk dig ett Silicon Valley där det går att ta kaffepausen i en susande granskog innan det är dags för ett digitalt möte med Shanghai. Där man känner varandra, peppar varandra, har familjeföretagandet i sitt DNA och där barnen får lära sig driva företag redan i skolan. Föreställ dig en småländsk avkrok där absolut ingenting är omöjligt - där har du oss.

Gnosjö är centralorten i en region med sex orter som ligger inbäddade i den småländska skogen. Lugnt och avsides men med en anda som dagligen kopplar ihop oss med världen. En anda som präglas av arbetsamhet, entreprenörskap och hjälpsamhet och som skapar ringar på vatten långt bort från våra etthundraelva skogssjöar.

Förutom många vackra sjöar finns här fyrahundrafemtio kilometer storslagen natur - en del av den finns i nationalparken Store Mosse. Vi har också företag som är duktiga på allting outdoor och företag som har daglig kontakt med resten av världen. Vad gäller resten av världen brukar vi som bor här säga att man aldrig är längre än två meter från en produkt tillverkad i Gnosjö.

Gnosjö som plats, superkort version

Arrow-icon

Vi är ett småländskt Silicon Valley. Här tar vi kaffepausen i en susande granskog strax innan vi kopplar upp oss digital mot Shanghai. Vi känner varandra, har familjeföretagandet i vårt DNA och vi lär barnen driva eget redan i skolan. Vi är helt enkelt en småländsk avkrok där allting är möjligt. Vi är Gnosjöandan.

För platsannonser för att sälja in platsen

Arrow-icon

Vi är en del av Gnosjöandan. 

En anda som skapats av arbetsamhet, hjälpsamhet och entreprenörskap i en del av Småland där allting är möjligt. I vår region har vi familjeföretagandet i vårt DNA och vi är ett epicentrum för ungt företagande.

Vill du flytta hit kan vi försäkra dig om att du slipper allt vad storstadspuls heter. Ser du något som glittrar här är det med största sannolikhet daggen i småländsk mossa om morgonen när solen går upp.

Här har vi fyrahundrafemtio kvadratkilometer vidsträckt småländsk skog, en nationalpark, etthundraelva sjöar, massor av företag som sätter guldkant på outdoor och lite lagom mycket av det där man behöver för att livet ska funka.

I vår del av Småland ligger sex orter inbäddade i skogen. Det går såklart att köpa pizza, lämna kidsen på föris, springa intervaller i ett elljusspår, cykla mountainbike på busiga leder och njuta av ledig tid med nära till utomhusliv. Vi har också nära till platser som Store Mosse, High Chaparall och Isaberg. Varenda helg är räddad!

Superkort version text för platsannonser sälja in Gnosjö som plats

Arrow-icon

Vi är en del av Gnosjöandan.

Det är en stor grej på en liten plats och den genomsyras av entreprenörskap, hjälpsamhet och arbetsamhet och den är en snackis ända ut i stora världen. Vi är också en del av en plats med många företag och med nära till outdoor och besöksmål som Isaberg, Store Mosse och High Chaparral. Flyttar du hit är varenda helg räddad!

Text för besöksnäringen som beskriver vilken större plats ni är en del av

Arrow-icon

Vi är en del av entreprenörskapet, arbetsamheten och hjälpsamheten som genomsyrar en plats där det bor människor som tänker på sitt eget vis tillsammans med andra.

Vi är fyrahundrafemtio kvadratkilometer Småland med nära till populära besöksmål som High Chaparral, Isaberg och Store Mosse. Vi är en del av ett område med etthundraelva sjöar, sex orter och många företag som sätter guldkant på allting outdoor.

Text för att välkomna nya personer till vår plats

Arrow-icon

Vi har längtat efter dig och vi är väldigt glada att du flyttat hit.

Nu är du en del av något alldeles unikt. Du är en del av en region som genomsyras av hjälpsamhet, arbetsamhet och entreprenörskap. Och nu när du är på plats vill vi passa på att berätta att du blivit en del av den där alldeles unika andan som vi har i vårt DNA. Du är en del av Gnosjöandan.

Skulle det vara så att någon undrar hur i hela friden du tänkte när du valde att flytta till en småländsk avkrok kan du berätta att vi visserligen saknar storstadspuls men har gott om annat. Som fyrahundrafemtio kvadratkilometer natur, etthundraelva sjöar, en nationalpark, sex allmänna lekplatser, åtta riksintressen för naturvård, coola företag, sju orter och niotusensexhundrafjorton invånare.

Det är visserligen inte gott om invånare men det gör att det är gott om plats - här kan du bara få vara och de som bor här, ja - de har med största sannolikhet samma anda som du.

Välkommen hit, välkommen till en del av Småland som genomsyras av Gnosjöandan.

Välkomna nya invånare, kort version

Arrow-icon

Nu är du en del av något alldeles unikt.

Du är en del av en region som genomsyras av hjälpsamhet, arbetsamhet och entreprenörskap. Vi har längtat efter dig och vi ser fram emot att ha dig hos oss. Du är en del av Gnosjöandan nu.

Välkommen, varmt välkommen till oss!

Foton tagna av Patrik Svedberg

Kontakt Platsvarumärket

Markus Brunner

Gnosjöandans Näringsliv

markus@gnosjoandan.com

Elin Elmersson

Gnosjöandans Näringsliv

elin@contentbye.se

Lina Gerdin

Gnosjö kommun

lina.gerdin@gnosjo.se