Smålands Korvfestival i Hagshult!

Smålands Korvfestival i Hagshult!

Välkommen till Smålands Korvfestival - årets nya folkfest!

Smålands korvfestival arrangeras av Hagshultskossorna, Sveriges första och enda kopensionat, och är öppen för alla nuvarande och aspirerande korvälskare för att hylla den folkkära korven. Den 16 mars 2024 är det premiär och det kommer finnas korv i överflöd samt passande tillbehör och drycker – allt för en magisk korvupplevelse!

På plats kommer du kunna äta korv, köpa korv och prata korv. Du kommer kunna samtala med tillverkare och entusiaster, kanske provsmaka en korvsort du aldrig ätit innan och självklart köpa med dig dina nya favorit hem.

Varför en korvfestival i Småland?
Vi vill skapa en plats där korvälskare kan samlas. Det finns korvfestivaler i Stockholm och Göteborg och vi tycker det behövs en även här i Småland eftersom mycket av den svenska korven görs just här. Att korvfestivalen hamnade i mars är ingen slump – den 12 mars är det nämligen korvens dag!

Vad är det för öppettider?
Lördag 16 mars kl. 10.00-17.00

Kan biljetterna ta slut?
För att det ska bli en bra och trevlig festival utan för mycket kö eller trängsel har vi satt en begränsning på 500 besökare. Så – ja – de kan ta slut. Vi säljer entrébiljetter på plats, om det finns biljetter kvar.

Vad kostar det?
Vi tar en liten entréavgift (150 kr) men du kommer att få vår kopiöst snygga tygkasse med Korvfestivalloggan på – så du går rikare härifrån. Och så har du den perfekta kassen att lägga all korv i! Den 16 januari öppnar vår bokning på nätet och då kan du säkra din biljett direkt. Köper du biljett på nätet kostar entrén endast 100 kr.

Vad kostar det för barn att gå in?
Barn under 13 år går in gratis.

Skärmbild 2024 02 21 125240

Mer information

Kalender ikon - Kalender ikon

Hitta hit

Gräshult 2, 568 93, Skillingaryd

0709 – 90 00 35 hej@korvfestival.se
Öppna karta

Relaterat innehåll