Vandra med André

Vandra med André

Vandra med André är till för dig som vill upptäcka Smålands vackra natur på ett unikt och spännande sätt. Med en passion för friluftsliv och en stor kärlek till naturen, är André den perfekta guiden för en oförglömlig vandring.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare, så kan André skapa en vandring som passar just dig och dina önskemål. Han har en djup kunskap om området, inte minst Store mosse, och kan leda dig genom vandringslederna runtom i nationalparken.

Att vandra med André är inte bara en möjlighet att upptäcka den underbara naturen i Småland, det är också ett sätt att lära sig mer om flora och fauna, och om områdets kultur och historia. André har en god kunskap om området och delar gärna med sig av sina kunskaper under vandringen - främst på engelska och tyska men även på svenska om önskemål finns.

Boka din vandring eller aktivitet med Vandra med André idag och glöm inte att även kolla upp de två vandrarhem som företaget erbjuder till dig som vill uppleva vårt område mer än över dagen. 

Snöskor Store Mosse Vandra Med Andre

För mer information och bokning