Gnosjöandan i bilder

En utställning för att spegla Gnosjöandan

18/01/2024

Vad är egentligen Gnosjöandan? I den här utställningen försöker vi i bilder ge exempel på vad som kännetecknar denna mytomspunna anda. Här tar vi kaffepausen i en susande granskog strax innan vi kopplar upp oss digitalt mot världen. Vi känner varandra, har familjeföretagandet i vårt DNA och vi lär barnen driva eget redan i skolan. Vi är Gnosjöandan.

Alla bilder som ställs ut tillhör vårt platsvarumärke Gnosjöandan. Detta arbete görs i samverkan mellan Gnosjö kommun och Gnosjöandans Näringsliv i syfte att skapa en levande Gnosjöanda för alla. Platsvarumärket är till för alla och fritt att använda för alla som kan känna tillhörighet. 

Utställningen pågår 18/1-28/2 i Första rummet på Gnosjö bibliotek. Vernissage torsdag 18/1 kl. 17:00.

 

Gnosjöandan Utställning
Kompetens

Kompetensbarometern 2024

17/01/2024

Under februari kommer vi att genomföra Kompetensbarometern 2024. Det är en enkät med tre enkla frågor som vi hoppas du vill svara på.

Läs merArrow-right
Haga Hillerstorp

Hillerstorp öppnar bake off café

16/01/2024

Haga Värdshus vill erbjuda Hillerstorp ett café där man som kund skall kunna gå in och ta en fika

Läs merArrow-right
Troax

Företagsbesök för att förbättra samarbetet med näringslivet

20/12/2023

Eric Liljedahl, näringslivschef, ser många möjligheter för att förbättra samarbetet mellan vår kommun och företagen i Gnosjö.

Läs merArrow-right
SYNA Bild

Gnosjö vinner pris för bästa tillväxt

12/12/2023

I årets upplaga av Bästa Tillväxt, som utses av kreditupplysningsföretaget Syna, toppar Gnosjö i Jönköpings län för tionde gången och andra året i rad.

Läs merArrow-right