Nu kan du handla våra presentkort online!

Ge bort en digital julklapp till någon du tycker om

05/12/2022

Nu har Cityplay som är distributör av Gnosjöandans digitala presentkort lanserat sin e-handel. Och där kan du enkelt köpa din sista-minuten-julklapp eller gåva till vännen, kollegan eller familjen. En gåva som skänker glädje både till mottagare och våra lokala handlare. En win-win helt enkelt!

Hur köper jag ett presentkort i e-handeln?
Det är enkelt att köpa presentkort i e-handeln. Välj önskat belopp och antal presentkort, gå till varukorgen, fyll i dina betalningsuppgifter och betala din beställning smidigt med Swish.

När presentkortet är betalt kommer det som en värdekod till vald mailadress. Koden löses sedan in i Cityplay-appen hos den som ska få gåvan och kan därefter spenderas i alla de anslutna butiker, restauranger, caféer och andra verksamheter som finns hos oss i Gnosjöandan.

Under Gnosjöandans presentkort i e-handeln finns en film som visar hur du använder det digitala presentkortet om du är osäker på hur du gör.  

Hur ger jag bort ett presentkort?
När du gjort din beställning kommer koden, instruktioner och en utskrivbar bild till din mail. Har du ingen skrivare hemma kan du skriva koden på vilket julkort som helst och slå in i en liten present. Vill du inte ge bort julklappen i en present kan du skicka mailet med värdekoden direkt till den som ska få gåvan. För vem skulle inte bli glad av en överraskning på mailen?

Vill du beställa fler än ett ett presentkort kommer en rad koder till mailen så att du enkelt kan dela ut dem på det sätt du själv önskar. 

Ytterligare instruktioner kring användandet av presentkorten hittar du hos Cityplay.

Om du har frågor är du alltid välkommen att höra av dig till support@cityplay.se - kundtjänsten är öppen vardagar mellan klockan 9-17. 

Låt julhandeln börja!

GNOSJO BRAND 210906 7688 4K

Ny plats för turistinformation

28/11/2022

Nu ska all vår turistinformation hitta in på www.gnosjoandan.com. Därför efterlyser vi er som verkar inom besöksnäring, restaurang, hotell och handel och som vill synas på webben.

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210906 7612 4K

Välkommen på Gjutarnatta

09/11/2022

Gör en tidsresa genom Gnosjöandans historia. Välkommen till Gjutarnatta på Hylténs Industrimuseum den 16 november klockan 17.30 - 21.00.

Läs merArrow-right
Varning Bild

Tjuven har varit framme!

07/11/2022

Nu har tjuven varit framme. Under de senaste veckorna har flera inbrott inrapporterats i Gnosjö samhälle. Hjälp oss hjälpa varandra. Håll ett extra öga öppet på arbetsplatsen, hemma och på samhället.

Läs merArrow-right