Elmia Subcontractor 2021

9-12 november

26/10/2021

Nu slår dörrarna till Sveriges största underleverantörsmässa upp igen. Vi ser fram emot att se mässhallarna fyllas och få möjligheten att träffas som vanligt.

Gnosjöandans Näringsliv är givetvis tillbaka - men den här gången i ny tappning. I samband med Europas största underlevarantörsmässa vill vi passa på att presentera och i det lilla "smyglansera" vårt platsvarumärke. 

Under två års tid har vi arbetat med att fram formen för hur vi ska sätta vår plats på kartan. Nu när vi vet vad som behöver göras är det dags att börja göra det också.

Under Elmia Subcontractor lanserar vi webb Gnosjoandan.com, tillsammans med kommunen, i en helt ny kostym. Och samtidigt passar vi på att ta ett gemensamt avstamp för att stärka vår Gnosjöanda och fortsätta hålla den vid liv. Hoppas du vill vara med.

Är du sugen på att veta mer om platsvarumärket eller träffa våra framgångsrika företag får du gärna besöka oss i monter D02:19. Välkommen till oss, vi berättar gärna mer!

Se hela utställarlistan här.

 

Foto: Elmia

Ski Team Göhlins

Ski Team Göhlins

26/10/2021

Gnosjöandan representeras av våra egna eliter när Ski Team Göhlins ställer upp som ett av sju svenskregistrerade lag i Visma Ski Classics säsong XII.

Läs merArrow-right