Ski Team Göhlins

Gnosjöandans egna elitlag

26/10/2021

Ski Team Göhlins inte är bara det första skidlaget med rötterna i Gnosjötrakten. Nej, det är också ett lag som sticker ut med sin i förhållandevis låga medelålder där alla deltagare är yngre än 25 fyllda. Men inte är du väl förvånad över att en sådan galen tanke blir verklighet och genomförs där Gnosjöandan har sin vagga?

Lite extra kul är det att de flesta skidåkarna i teamet hamnat i Gnosjö tack vare skidelitprofilen på Gnosjöandans Kunskapscentrum. Ännu roligare är det att sex stycken också valt att stanna kvar här efter sin examen. 

- Intresset är nu stort av att bevaka och följa vårt team. Dessutom kan teamet inspirera ungdomar liksom fler motionärer till den fantastiska sporten vi håller på med. Framtiden ser sannerligen ljus ut och vi är optimistiska till att detta kan bli en långsiktig framgångssaga för skidsporten i Gnosjöbygden! Skriver Ski Team Göhlins i en pressrelease. 

Gnosjöandan är stolt sponsor till våra unga talanger.

Laget ställer upp med följande åkare:
Simon Jonsson
Elias Andersson
Hilda Löf
Hanna Abrahamsson
Filip Rosjö

Vill du följa framgångarna på närmre håll finns laget både på Instagram och Facebook

Made In Gnosjö 2019

Elmia Subcontractor 2021

26/10/2021

Nu öppnar dörrarna till Sveriges största underleverantörsmässa och hallarna fylls återigen av kompetenstörstiga besökare. Självklart är även vi tillbaka - du hittar Gnosjöandans Näringsliv i monter D02:19.

Läs merArrow-right