Så kan du söka stöd till din idé

Inbjudan till infoträff

22/08/2023

Så kan du söka stöd till din idé
Välkommen på informationsträff för föreningar och företag som verkar i Gnosjö kommun. Under kvällen utlovar vi inspiration och tips på stöd som du kan söka för att förverkliga din idé. 

När: 29/8 kl 18.30
Plats: Hylténs industrimuseum Gåröström, 335 33 Gnosjö
Vi bjuder på kaffe/te och fralla.

Anmäl dig senast den 24/8 till sofia@leadervastrasmaland.se

Vad kan du förvänta dig?
Under kvällen får du information om Leader Västra Småland, Science Park i Gnosjö och Gnosjö kommun.

Leader Västra Småland
Föreningar och företag som vill bidra till en levande landsbygd kan söka Leaderstöd för att genomföra projekt. Gnosjö kommun tillhör Leadersområdet Västra Småland. Under kvällen får du höra exempel på tidigare projekt, lära dig vad som krävs för att kunna få Leaderstöd, och hur du ansöker. Vi får också träffa "Vandra med André", som sökt Leaderstöd för att satsa på snöskovandring.

Science Park i Gnosjö:
Har du en idé du vill utveckla? Eller söker du kapital för att utveckla ditt företag? Under kvällen får du träffa Maria Kristiansson, affärsutvecklare på Science Park i Gnosjö. Du kommer att få veta mer om Science Parks individuella coachning med affärsutveckling, och var du kan hitta finansiering.

Gnosjö kommun
Gnosjö kommun är på plats med representanter för att berätta om hur kommunen kan hjälpa till. Du kan också passa på att träffa Eric Liljendahl, kommunens nya näringslivschef.

 

Hoppas vi ses!

GNOSJO BRAND 210906 6861 4K

Nu kan du handla våra presentkort online!

05/12/2022

Nu finns våra digitala presentkort att köpa i Cityplays e-handel. Det digitala presentkortet är en perfekt julklapp till en vän, familjemedlem eller dina anställda. Smidigt, snabbt och miljövänligt helt enkelt!

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210906 7688 4K

Ny plats för turistinformation

28/11/2022

Nu ska all vår turistinformation hitta in på www.gnosjoandan.com. Därför efterlyser vi er som verkar inom besöksnäring, restaurang, hotell och handel och som vill synas på webben.

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210906 7612 4K

Välkommen på Gjutarnatta

09/11/2022

Gör en tidsresa genom Gnosjöandans historia. Välkommen till Gjutarnatta på Hylténs Industrimuseum den 16 november klockan 17.30 - 21.00.

Läs merArrow-right