Bevakningsföretag satsar ytterligare i Gnosjö

Bevakningsföretag satsar ytterligare i Gnosjö

23/01/2024

Bevakningsföretaget Lokala Vakten har varit verksamma i Gnosjö sedan hösten 1994. Bolaget har en stark relation till Gnosjö och under åren har relationen till samhället utvecklats och vuxit sig starkare.

När man framöver kommer jobba i Gnosjö vilket är främst under kväll och nattetid, så kommer vaktbolaget utgå från Gnosjö Trädgård & Handels lokaler, då dessa har en utmärkt placering.

Tommy Andersson, delägare till Lokala vakten säger:

1200X450 Butik Jpg (1)

"Att utgå från centrala Gnosjö och från Trädgård & Handel lokaler blir en naturlig mittpunkt att agera snabbt ifrån."

Vaktbolaget har många företags och privatkunder i Gnosjö. Bolagets förhoppning är att satsningen medför att invånarna i Gnosjö kommer känna sig tryggare. Att arbeta som väktare är att jobba förebyggande, och att synas runt våra kunder. Som Gnosjöbo ska man verkligen veta att vi är oerhört engagerade i vår bygd och i våra kunders säkerhet säger Jonas Andersson vilket är den andra delägaren till Lokala vakten. 

Ägarna till Gnosjö Handel och trädgård, Henrik Andersson och Fredrik Elmersson tycker också att Lokala vakten satsning i Gnosjö är välkommen. Vi säljer produkter som är stöldbegärliga, så kan Lokala Vakten utgå från våra lokaler så mycket som möjligt, så är det mycket positivt för oss.

Butiken har varit drabbad av ett flertal inbrott under en tid, så dialog fördes mellan bolagen hur vaktbolaget skulle kunna uppehålla sig mer tid kring butiken. Gemensamt kom man på idén att Lokala vakten kunde ha butiken som bas, vilket även möjliggör fikaraster och toalettbesök för vaktbolagets personal.  

Bild Re

Lokala Vakten jobbar lokalt – därav namnet. Vi värnar om vår bygd – en bygd som vi alla ska vara stolta över uppger de båda delägarna till vaktbolaget avslutningsvis.

(2) Jan Gustafsson Projektledare Effekt

Jan jobbar för framtidens elförsörjning

22/01/2024

Elektrifieringen av vårt samhälle, framförallt inom industri- och transportsektor, kräver ökad elproduktion och elnätskapacitet.

Läs merArrow-right
Gnosjöandan Utställning

Gnosjöandan i bilder

18/01/2024

Välkommen till en fotoutställning om Gnosjöandan i Första rummet på Gnosjö bibliotek.

Läs merArrow-right
Kompetens

Kompetensbarometern 2024

17/01/2024

Under februari kommer vi att genomföra Kompetensbarometern 2024. Det är en enkät med tre enkla frågor som vi hoppas du vill svara på.

Läs merArrow-right
Haga Hillerstorp

Hillerstorp öppnar bake off café

16/01/2024

Haga Värdshus vill erbjuda Hillerstorp ett café där man som kund skall kunna gå in och ta en fika

Läs merArrow-right