Ett 30-tal nya bostäder i Gnosjö centrum

Nu bygger man mellan 30 och 40 nya bostäder i Gnosjö

14/03/2022

Nu ska ett Stockholmsbaserat bolag satsa på tillväxt i Gnosjö. På drygt 5 300 kvadratmeter mark ska man nu bygga mellan 30 och 40 nya hyresrätter mitt i centrala Gnosjö. Vernum är bolaget bakom satsningen som tror på regionens höga utvecklingstakt.

Samma fastighetsbolag är också på gång och bygger hyreslägenheter vid den tidigare fotbollsplanen vid Storån i Hillerstorp. Sammanlagt bygger man omkring 60 hyresrätter i kommunen.

I Gnosjö ska det byggas attraktiva och klimatsmarta hyresrätter samt en samhällsfastighet.

- Gnosjö ligger centralt i det företagsamma och mycket expansiva Nordvästra Småland, även känt som Gnosjöregionen. Regionen omfattar Gislaved, Gnosjö, Värnamo och Vaggeryd kommun och kännetecknas av entreprenörskap och hög utvecklingstakt, säger Vernum i ett pressmeddelande.

 

 

 

Noll Deponi

De sätter Gnosjöandan på kartan

04/03/2022

Under torsdagen tävlade ett stort gäng unga företagare i Jönköpings län om att bli det bästa UF-företaget i sin kategori. Bland de vinnande företagen var två från Gnosjöandans Kunskapscentrum.

Läs merArrow-right
Ungforetagsamhet

Tävlingsvärd för Årets Hantverk

01/03/2022

Torsdagen den 3 mars genomförs årets upplaga av Entreprenörskap på riktigt. En tävling där UF-företagen i Jönköpings län har möjlighet att tävla i en rad olika tävlingar med sina företag.

Läs merArrow-right
UF Logo Svart Vit Cmyk

Flest UF-företagare finns i Gnosjö!

09/02/2022

I år driver 1618 gymnasielever UF-företag i Jönköpings län. Det motsvarar 498 UF-företag i länet varav 16 från Gnosjöandans Kunskapscentrum.

Läs merArrow-right