Gnosjöbrickan - en produkt som speglar Gnosjöandan

En bricka som ska symbolisera det rika utbudet som Gnosjöandan står för

08/09/2023

Gnosjöandans Näringsliv och Gnosjö kommun har tillsammans med den Gnosjöbördige formgivaren Lisa Bengtsson tagit fram en produkt i sann Gnosjöanda.

Låt oss presentera Gnosjöandan i en bricka. En fika-, frukost- eller kaffebricka gjord på allt vad Gnosjöandan står för. Produkten finns i hundra exemplar och varje produkt är numrerad med en siffra 1 - 100. Produkten speglar vad Gnosjö kommun har att erbjuda - både i våra många verksamheter och i vår vackra natur. På baksidan finns dessutom våra tio budord.

Brickan finns att köpa för vem som helst. Köp den och ge bort som en present eller behåll den själv. Den kostar 490 kronor exklusive moms och går att beställa med ett enkelt mejl till info@gnosjoandan.com.

Sprid lite Gnosjöanda med oss.

20230828 Hela Sällskapet Vid Prinsbesöket

Prins Daniel på besök i kommunen

05/09/2023

I veckan som gick var Prins Daniel på besök i kommunen. Dagen bjöd på samtal präglade av de ungas entreprenörskap och rundvandring hos tre av våra företag. Ett besök i sann Gnosjöanda.

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210906 6110 Flare 4K

Inbjudan om energi till näringslivet

23/08/2023

Nu bjuder näringslivschef Eric Liljendahl in till en informationsträff gällande energifrågan. Tack vare den nya projektsatsningen EFFEKT ska vi jobba för ett hållbart och tillförlitligt energisystem i länet.

Läs merArrow-right
GNOSJO BRAND 210906 6448 4K

Så kan du söka stöd till din idé

22/08/2023

Kanske sitter du på en idé och det är dags att komma på hur du ska gå till väga och göra med finansieringen? Välkommen på informationsträff för föreningar och företag som verkar i Gnosjö kommun.

Läs merArrow-right