Ungdrive Masters

Sveriges största läger för unga företagare

25/09/2023

UngDrive® Masters - SM för Sommarföretagare är i korta drag en tre dagar lång, oförglömlig weekend i Gnosjöregionen fylld av socialt umgänge, inspiration, nätverkande och blodig tävling!

Deltagarna får under helgen möta unga såväl som etablerade entreprenörer, lära känna och umgås med likasinnade andra drivna deltagare, coacher och alumner och delta på en mängd spännande aktiviteter, lära känna Gnosjöandan samt framförallt delta i en intensiv, rolig och utmanande entreprenöriell casetävling där deras färdigheter sätts ordentligt på prov när de runtom på företag i Gnosjöregionen löser företagsrelaterade uppdrag och gör upp om SM-titeln.

Tävlingen avrundas med prisutdelning, galamiddag och fest!

230928

Gnosjö klättrar i Svenskt Näringslivs ranking

25/09/2023

När Svenskt Näringsliv förra veckan presenterade årets ranking kan vi konstatera att Gnosjö kommun återigen klättrar i ranking

Läs merArrow-right
Fabriksrundan Bakgrund FB

Fabriksrundan 2023

11/09/2023

Den 14 oktober är det premiär för Fabriksrundan! En heldag där du får unika möjligheter att besöka och shoppa hos några av alla fabriker med välkända varumärken som finns i Gnosjöregionen.

Läs merArrow-right
Gnosjöandan Bricka

Gnosjöbrickan - en produkt som speglar Gnosjöandan

08/09/2023

Ska du ge bort en present? Eller vill du ha en produkt som riktigt skriker Gnosjöandan att skryta med när någon kommer på besök? Köp vår bricka!

Läs merArrow-right
20230828 Hela Sällskapet Vid Prinsbesöket

Prins Daniel på besök i kommunen

05/09/2023

I veckan som gick var Prins Daniel på besök i kommunen. Dagen bjöd på samtal präglade av de ungas entreprenörskap och rundvandring hos tre av våra företag. Ett besök i sann Gnosjöanda.

Läs merArrow-right