Utveckla din förmåga att driva innovationsarbete!

11/06/2024

Vill du och ditt företag bli bättre förberedda i en föränderlig värld? I så fall erbjuder Science Park fyra halvdagar i höst att förkovra dig. Tack vare EU-bidrag erbjuds du detta kostnadsfritt för dig som är företagare. Ta chansen att lära dig mer om att fånga framtidens möjligheter!

I takt med snabba förändringar och i osäkra tider behöver företag, organisationer och samhällen ligga steget före. Vi behöver vara beredda att bemöta dagens krav, förnya oss och tillsammans fånga framtidens möjligheter!Under hösten kommer programmet för innovationsledning till oss här i Gnosjöregionen.

Innovationsledningsprogrammet riktar sig till företag som vill börja jobba mer strukturerat med att ta tillvara nya idéer och stärka sin konkurrenskraft.
Deltagandet är kostnadsfritt för företagen.

För mer info och anmälan: https://sciencepark-jonkoping.confetti.events/programstart-innovationsledningsprogrammet-gnosjoregionen

Programmet sker under fyra halvdagar

23 oktober Värnamo

6 november Gislaved

19 november Gnosjö

4 december Vaggeryd

Thulebild

Thule tilldelas prestigefyllt pris

04/06/2024

Red Dot Design Award är en av världens största designutmärkelse. Internationellt är Red Dot ett av de mest eftertraktade kvalitetsmärkena ett företag kan erhålla.

Läs merArrow-right
Gnosjo Brand 210904 2767

Bäst företagsklimat i Jönköpings län enligt Svenskt Näringslivs enkät

21/05/2024

Bäst företagsklimat i Jönköpings län enligt Svenskt Näringslivs enkät

Läs merArrow-right
Gnosjö

Vi är bland finalisterna som Årets raket i Dagens Samhälle

16/05/2024

Vi vet alla att vår trakt är känd för Gnosjöandan. Vi har många industrier, som måste vara extra kluriga i lågkonjunktur, som delar av företagen upplever nu.

Läs merArrow-right
20240326 Royal Fest Marieholm

Royalfest är till för att barnen ska få uppleva festivalkänsla

07/05/2024

Sen 2017 har Royalfests minifestival hållits i Marieholm av några musikintresserade eldsjälar. Här får både barn och vuxna får sitt under lördagseftermiddagen den 3 augusti på Marieholmsbruk.

Läs merArrow-right