Årets företagare i Gnosjö UngDrive AB

Utmärkelse för entreprenörer som lyckats utöver det vanliga

12/06/2024

Varje år delar organisationen Företagarna ut priset "Årets företagare" på lokal, regional och nationell nivå. Priset har delats ut på lokal nivå sedan mitten av 1980-talet och från år 2007 har man även korat en vinnare för landet.

Organisationen Företagarna delar ut priset till företag som genom sitt engagemang och entreprenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutveckling. 

Företagarna | företag | eniro.se | sida 1

På lokal nivå i Gnosjö kommun vinner UngDrive AB priset och får tävla vidare på regional nivå i länet. De 21 vinnarna på regional nivå, tävlar sedan i Stockholm, där en jury utser Årets företagare för landet.

UngDrive AB drivs av Linda och Stefan FalkBoman. UngDrive är ett rikstäckande nätverk av framstående företagare som hjälper ungdomar 15-18 år starta eget och tjäna egna pengar på sommarlovet. UngDrive skapar företagsutbildning och inspirerar och stöttar ungdomarna att nå målen de har satt upp. Sedan UngDrive start år 2009 har bolaget utbildat över 15 000 ungdomar både i Sverige och i utvecklingsländer!

 

Skärmbild 2024 06 12 171911

Bild på Stefan FalkBoman ihop med styrelsen från Företagarna, Nico  Christoforidis - Holmgrens bil, Markus Brunner - Ordförande Gnosjöandans näringsliv, Eric Liljendahl - Näringslivschef Gnosjö kommun.

Företagarnas motivering till UngDrive lyder:

Ett sprudlande, energiskt, ungdomligt företag som brinner för att sprida Gnosjöandan och företagandet vidare i världen. De ger våra ungdomar möjlighet att att driva företag i unga år. Med digitala forum och unga coacher ger företaget förutsättningar till unga entreprenörer att med små medel, ge den stora drömmen en grogrund i myllan mitt i Gnosjöandans hjärta, över hela Sverige.

Ett stort och välförtjänt grattis till Linda och Stefan från Gnosjöandan, och lycka till på kommande tävling på regional nivå.

Science Park Innovationsprogram

Utveckla din förmåga att driva innovationsarbete!

11/06/2024

Vill du och ditt företag bli bättre förberedda i en föränderlig värld? Science Park erbjuder i höst fyra halvdagar att kostnadsfritt lära dig mer om att fånga framtidens möjligheter!

Läs merArrow-right
Thulebild

Thule tilldelas prestigefyllt pris

04/06/2024

Red Dot Design Award är en av världens största designutmärkelse. Internationellt är Red Dot ett av de mest eftertraktade kvalitetsmärkena ett företag kan erhålla.

Läs merArrow-right
Gnosjo Brand 210904 2767

Bäst företagsklimat i Jönköpings län enligt Svenskt Näringslivs enkät

21/05/2024

Bäst företagsklimat i Jönköpings län enligt Svenskt Näringslivs enkät

Läs merArrow-right
Gnosjö

Vi är bland finalisterna som Årets raket i Dagens Samhälle

16/05/2024

Vi vet alla att vår trakt är känd för Gnosjöandan. Vi har många industrier, som måste vara extra kluriga i lågkonjunktur, som delar av företagen upplever nu.

Läs merArrow-right