Tävlingspremiär!

Ski Team Göhlins

17/12/2021

Nu är det dags för Ski Team Göhlins att vara med och tävla i Visma Ski Classics. På lördag drar det första loppet för säsongen igång. Ett lopp som skiljer sig från resterande lopp under säsongen där damer och herrar tävlar i varsina team. Resultatet baseras på andra åkaren över mållinjen så det gäller att lägga upp en effektiv strategi och hjälpas åt på bästa sätt.

På söndag går det första långloppet på 43 kilometer av stapeln. Ett lopp med ett duktig startfält där våra Gnosjöåkare ska vara med och fightas mot några av Sveriges bästa åkare. 

Så sätt på tv:n, plocka fram din bästa hejaramsa och var med och ta Gnosjöandan ut i resten av landet. 

 

Åkare:
Hanna Abrahamsson
Filip Rosjö
Elias Andersson
Simon Jonsson
Hilda Löf

Se startlistor och information om loppen på vismaskiclassics.com

 

Foto: Ski Team Göhlins

GNOSJO BRAND 210904 5993 4K

Strategisk dialog kring elförsörjningen

15/11/2021

Gnosjö kommun och Gnosjöandans Näringsliv har haft två inledande möten med EON för att föra en strategisk dialog kring elförsörjningen i kommunen.

Läs merArrow-right
Ski Team Göhlins

Ski Team Göhlins

26/10/2021

Gnosjöandan representeras av våra egna eliter när Ski Team Göhlins ställer upp som ett av sju svenskregistrerade lag i Visma Ski Classics säsong XII.

Läs merArrow-right
Made In Gnosjö 2019

Elmia Subcontractor 2021

26/10/2021

Nu öppnar dörrarna till Sveriges största underleverantörsmässa och hallarna fylls återigen av kompetenstörstiga besökare. Självklart är även vi tillbaka - du hittar Gnosjöandans Näringsliv i monter D02:19.

Läs merArrow-right