BroderTryck

Ser Gnosjö kommun som en plats för att utvecklas

31/08/2022

Edvin Claesson flyttade till Gnosjö när han skulle börja gymnasiet. Det var Gnosjöandans Kunskapscentrum med sitt skidgymnasium som lockade starkast. Efter studenten och värnplikten i Boden valde han att stanna kvar i Gnosjö. Idag driver han sin egen firma BroderTryck med fokus på att personanpassa och leverera kvalitativa trycksaker.

Hur kommer det sig att du valde att verka just här?
Med den företagskultur som finns i Gnosjö med omnejd ser jag stora möjligheter för min verksamhet att växa. Dels genom ett brett kontaktnät, dels genom behovet av mina tjänster och produkter. Här finns den där typiska Gnosjöandan som gör det accepterat att börja från noll och jobba sig uppåt med de förutsättningar man har. Det är något jag inte upplevt på andra platser. Dessutom har jag många av mina vänner här omkring och det finns oändliga möjligheter för mig att utöva mina intressen. Det har gjort det till ett självklart val att stanna kvar och bidra till bygden.

Vad är Gnosjöandan för dig?
Att människor här strävar framåt tillsammans. De som verkar här ser styrkan i att hjälpas åt i stället för att konkurrera ut varandra.

Tryckfärger

Vad är din affärsidé?
Min affärsidé är profil och reklam. Jag erbjuder en rad olika exponeringsprodukter där jag har anammat ett flexibelt arbetssätt som ger kunden möjlighet att personanpassa varje enskild produkt. Det gäller allt från beachflaggor till skyltar och kläder med exempelvis företagsloggor och texter. Jag kan också ta fram bildekaler, fototapeter och hjälpa till med toning av fönsterrutor.

Jag älskar nya utmaningar så om kunden frågar efter en produkt som inte finns i mitt sortiment är jag sällan sen med att hitta en lösning.

Vad har du gjort i sommar?
Jag har satsat hårt på min egen verksamhet. Men jag har givetvis sett till att vara lite ledig och njuta av sommaren tillsammans med nära och kära också.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
När jag inte jobbar är friluftsliv och jakt mina stora intressen. Jag spenderar mycket tid i naturen och tycker om att vara aktiv.

Beskriv Gnosjöandan med ett ord.
Gemenskap.

Carl Johan Magnusson Axelent Poträtt

Carl-Johan Magnusson

16/05/2022

Carl-Johan Magnusson är till vardags fabrikschef på Axelent i Hillerstorp. Han är engagerad i näringslivet och sedan april i år också ledamot i Gnosjöandans Näringslivs styrelse.

Läs merArrow-right
Gnosjöandan 3

Angela Nydén Sandqvist

06/03/2022

Angela Nydén Sandqvist bor och verkar mitt i Gnosjöandans centrum. Till vardags utvecklar hon Vestbo Emballage som arbetsplats och för ett år sedan trädde hon in i styrelsen för Gnosjöandans Näringsliv.

Läs merArrow-right
Gårö Team

Gårö Plåtprodukter

25/02/2022

Gårö Plåtprodukter bedriver sedan 1998 sin verksamhet i Gnosjö. På Gårö bearbetar man tunnplåt i en modern maskinpark som tillåter såväl stansning som bockning, pressning, svetsning och montering.

Läs merArrow-right